• darkblurbg
    Fremtidens ESDH
    ESDH som en integreret del af den digitale arbejdsplads

ESDH-løsninger (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) er ofte forældede siloer, som er tunge for brugerne at arbejde med, og hvor det ikke er muligt at udnytte mere moderne muligheder for dynamisk samarbejde og vidensdeling.

ProActive tilbyder en moderne ESDH-løsning med WorkPoint 365, som en integreret del af en digital arbejdsplads baseret på Office 365. 

WorkPoint 365

Ved at basere løsningen på Office 365 er det muligt at kombinere traditionel kompleks sagsstyring med sikkerhed, stadier, processer, tjeklister, brevfletning m.m. med de moderne muligheder for at dele viden i Teams og arbejde mobilt og med eksterne parter.

Løsningen er tæt integreret med Microsoft Office pakken og sikrer strømlinede arbejdsprocesser i forbindelse med eksempelvis journalisering. Derudover er det nemt at integrere med andre datakilder; f.eks. upload af dokumenter til Statens Arkiver direkte WorkPoint 365.

Kontakt

For nærmere information kontakt venligst

Gorm Priem
27223332

Løsningen henvender sig især til organisationer, som ønsker at organisationens sagsstyring og dokumenthåndtering skal være en integreret del af den digitale arbejdsplads (Office 365) og ønsker at udnytte de mange samarbejdsmuligheder i Office 365 til at modernisere og effektivisere organisationens processer.

I offentlige organisationer er udfordringen typisk, at man arbejder med en ældre ESDH-løsning, som brugerne ikke er tilfredse med, og som ikke kan imødekomme nye ønsker til den digitale arbejdsplads. Ofte kombineret med en uoverskuelig struktur og en bekymring om, hvorvidt man lever op til de nye krav til sikkerhed og regulativer om behandling af persondata.

WorkPoint 365 ESDH bygger på komponenter, som anvendes af mere 150 kunder i den private sektor, eksempelvis til projektstyring, kontraktstyring og kvalitetsstyring. Modulet til aflevering til Statens Arkiver anvendes i dag af cirka 70 kunder.