• darkblurbg
    Kom hurtigt i gang med en standardløsning
    Vi guider og inspirerer jer i projektet og det videre liv for jeres intranet

IntraActive er en komplet løsning til intranet og digital arbejdsplads og er baseret på SharePoint og Office 365. IntraActive indeholder mere end 40 moduler, som er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og forfinet over flere år.

Den indbyggede fleksibilitet i vores moduler betyder, at intranettet kan tilpasses til jeres behov i forhold til design, layout og funktionalitet.

Brugerens oplevelse formes af din rolle i organisationen, hvad du arbejder med og hvor du arbejder. Det giver mulighed for, at hver bruger oplever intranettet som relevant og nærværende.

IntraActive er et produkt baseret på software as a service, som betyder at opdateringer automatisk skubbes ud til jer, så jeres løsning altid er kompatibel med den nyeste teknologi.

Med IntraActive får I et produkt som forbedres hver eneste dag. Vi arbejder konstant på at forfine og videreudvikle IntraActive, så I får et intranet, som er dynamisk og tilpasses jeres behov. I er selv i kontrol over hvornår og hvordan I tager de nye features i brug.

Kontakt

For nærmere information kontakt venligst

Gorm Priem
27223332

Giv brugerne adgang til relevant information og værktøjer

Nå ud til jeres brugere ved skrivebordet med et intranet som er tilrettelagt deres behov og interesser.

Med IntraActive Hjem kan I bygge et univers af nyheder, beskeder, politikker, vejledninger og værktøjer som jeres brugere har behov for på daglig basis.

IntraActive indeholder mere end 45 moduler som I kan bruge til at bygge præcis det intranet der skaber værdi for jer.

IntraActive home

IntraActive Mobile App

Altid tilgængelig på farten

Engagér jeres medarbejdere mens de er på farten med IntraActive mobil app, som er tilgængelig i App Store og via Google Play.

De sociale medier har fået konkurrence i pauserne. Nu kan alle følge med i seneste nyt fra virksomheden uanset hvor de befinder sig. I IntraActive Mobil app kan medarbejderne læse nyheder og korte informationer. Derudover kan du kan sende korte beskeder afsted med pushfunktion så det når ud til brugerne selv når de ikke er inde i appen.

Med IntraActive Mobil app kan alle medarbejdere følge med i hvad der sker i jeres virksomhed.

Kom ud over skærmen med IntraActive Infoskærme

Styrk jeres følelse af fælleskab og sikre at alle ansatte altid er informerede ved at skubbe information og nyheder ud via IntraActive infoskærme.

Med infoskærme får I mange muligheder for at styrke jeres kommunikation ud til ansatte, som sjældent sidder foran en PC. Infoskærme gør det blandt andet muligt at præsentere: dagens menu, nyheder fra intranettet, ledelsesinformation og dele succes historier.

IntraActive Infoscreen

CBS målretter kommunikationen til 20.000 studerende med IntraActive

My.cbs.dk giver de studerende én central indgang til både generelt og personaliseret indhold, som de til hver en tid kan tilgå fra deres mobile devices.

"Med vores nye intranet har vi fået et fantastisk redskab til at målrette vores kommunikation til vores 20.000 studerende. Det betyder, at den enkelte studerende har langt lettere ved at blive informeret og holde sig orienteret om det, der har allermest relevans for hende eller ham. Informationen finder så at sige frem til den studerende. Så på den måde er livet blevet lettere for både de studerende og for os i administrationen."

Pernille Sølje Weiglin, Project & Business Partner

Copenhagen Business School