• darkblurbg
  Løbende læring og kompetenceudvikling
  Lad medarbejderne lære de nye værktøjer at kende
  og udvikle deres kompetencer i deres eget tempo.

Moderne organisationer er kendetegnet ved, at der hele tiden arbejdes på kompetenceudvikling og oplæring af organisationens medarbejdere, og det kan ofte være ganske omkostningsfuldt. Derfor har vi udviklet en læringsportal, som sikrer, at organisationens medarbejdere benytter de forskellige værktøjer på bedste vis og således øger produktiviteten i organisationen.

Formålet med læringsportalen er, at styrke brugernes forståelse for og evne til at anvende ny teknologi i nye arbejdsprocesser.

Hvad kan læringsportalen bruges til?

Brugervenlighed og kompetenceudvikling er kernen i læringsportalen, som er designet til at tilpasse sig brugeren afhængigt af, hvilken rolle han eller hun udfylder i organisationen.

Portalen præsenteres med en simpel brugergrænseflade, hvor kurser og kompetenceudvikling er i fokus.

ProActive sikrer, at alle standardkurser i læringsportalen, er opdateret, og at I kommer i gang på få dage. Der vil hele tiden komme nye kurser og træningsmateriale til portalen, så I kan holde jer opdateret i udnyttelsen af de nyeste Office-programmer.

Derudover er der mulighed for følgende:

 • Brugerne får adgang til træning i deres foretrukne programmer
 • Brugerne får adgang til online træning og test i relevante programmer og processer f.eks. via direkte links fra jeres intranet eller projektportal
 • Lade både brugere og ledere følge fremskridt, optjene badges og evt. opnå interne certificeringer i de relevavante programmer
 • I kan lave jeres egne kursusforløb til både nye og eksisterende medarbejdere samarbejdspartnere og kunder
 • I kan selv lave nye kurser baseret på jeres egne programmer og processer
 • I får en adoption-pakke, så I kommer godt i gang fra start

Det hjælper vi jer med:

 • Rådgivning om ibrugtagning af læringsportalen
 • Scoping af dit træningsforløb
 • Scoping af train-the-trainer-forløb
 • Implementering og adoption af LMS-løsning

Kontakt

For nærmere information kontakt venligst

Lasse Skjelmose
27223372

Region Hovedstaden løfter medarbejdernes digitale kompetencer med virtuel læringsportal

Region Hovedstaden skal udrulle ny software (OneDrive for Business, Skype for Business) til +50.000 medarbejdere. I den forbindelse ønskede kommunen at sikre det nødvendige kompetenceløft hos alle medarbejderne.

Vores virtuelle læringsportal blev tilpasset Region Hovedstadens ønsker og behov samt gjort tilgængelig for alle medarbejdere med Single Sign-on. Her findes de kurser, der specifikt er tilpasset regionen, så den enkelte medarbejder i eget tempo lære de nye værktøjer at kende.

Den virtuelle læringsportal har medført, at Region Hovedstaden ikke længere skal bruge interne ressourcer på at vedligeholde træningsmateriale. Ligeledes er det altid muligt at pege den enkelte medarbejder i retning af relevante standard online kurser i læringsportalen.

 

ProActive Learning