• darkblurbg
    Kortlæg besparelserne
    Opnå besparelser på softwarelicenser og vedligehold med Microsoft 365

Få overblik over hvilke applikationer og systemer din organisation evt. kan spare væk med en transition til Microsoft 365 (Office 365, Enterprise Mobility Suite, Windows)

Med vores omkostningsanalyse Cost-Out kan du hurtigt få et overblik over økonomien og de potentielle besparelser på softwarelicenser, som din organisation vil kunne opnå med Microsoft 365.

Det kan også være, at din organisation allerede er kommet i skyen med Microsoft 365 men har behov for at udfase forældede applikationer og systemer, som fint kan erstattes af relevante Office 365 og EMS services.

Kontakt

For nærmere information kontakt venligst

Jesper Johansen
22490094

Køb de rigtige abonnementer

Få det rigtige mix af Office 365 abonnementer til din organisation.

 

 

Varde Kommune opnåede millionbesparelse med overgangen til Office 365

Varde Kommune stod overfor en transition til Office 365 (E5 plan) og havde behov for at få overblik over og synliggjort de konkrete gevinster ved investeringen.

Sammen gennemgik vi hele kommunaladministrationens systemlandsskab for at finde de applikationer og systemer der kunde spares væk i forbindelse med overgangen til Office 365. Gennemgangen påviste en mulig besparelse på et millionbeløb.

I dag har Varde Kommune termineret en en række forældede applikationer og erstattet dem med Office 365 og har dermed fået et langt mindre kompliceret setup af IT-applikationer, der er mindre omkostningstungt at drifte og vedligeholde.

Varde Kommune